ФОТОСЕСИЯ НА НОВОРОДЕНО – ТЕОДОРА

Кратка предистория на нашата фотосесия на новородено с бебе Теди и нейната сестричка Никол

Фотосесия на новородено

Само преди 3 години имах удоволствието да снимам Никол – сестричката на Теодора. Спомням си много добре нашата първа среща с нея и мама – беше в топъл летен ден, а Никол ме впечатли толкова много с голямата си гъста коса и наааай-дългите бебешки мигли, които бях виждала някога! Беше толкова красива и съвършена! Убедих се, че е наследила чара си от мама, която също изглеждаше прекрасно още в първите дни след раждането на първата си рожба! <3 Никол спа блаженно през цялото време и ни позволи да направим прекрасни снимки, които ще и бъдат спомен за цял живот. Всъщност, като се замисля, можете и сами да им се насладите като разгледате нейната фотосесия на новородено от тук: http://olga.tasheva.com/2018/07/фотосесия-на-новородено-никол-2

С бебе Никол осъществихме и проект „12 месеца“, в който проследявахме как тя расте и се променя с всеки изминал месец и така….една година! През това време започнах да чувствам и нея и майка и като близки, все пак 1 година се срещахме редовно и споделяхме новини, радости и тревоги! А ето и какъв ни се получи проекта с нея:

проект 12 месеца никол 1
Проект „12 месеца“ на Никол

Наскоро те ме посетиха отново по време на кампанията ни за Свети Валентин и с изненада установих, че в коремчето на мама има ново човече! И то се очакваше да се появи на бял свят съвсем скоро! Никол щеше да става кака на малка сестричка!

Веднага след раждането на бебе Теодора с мама се чухме и уговорихме за фотосесия на новородено. И въпреки, че тя се осъществи около 22-я ден след раждането, бебе Теди беше спокойна и дори ни дари със сладък сън, което ни позволи да направим спокойно голяма част от замислените пози и снимки.
Всички аксесоари и повивки по време на фотосесията бяха предоставени от студиото. Фотосесията включваше 4 различни визии.

Благодарна съм за уникалната възможност, която получавам като семеен фотограф на различни български семейства!  Да проследявам в снимки събитията в живота им от коремчето на мама, до първата глътка въздух, първите стъпки, първите думички…..
Това ми позволява да направя и подобни колажи като този, който ще видите по-долу! 
Ако имате въпроси към мен или желаете да уговорим фотосесия за новородено и да обсъдим подробностите около нея, можете да се свържете с мен тук, на имейл olga@tasheva.com или чрез Фейсбук страницата ми https://www.facebook.com/OlgaTasheva.Photography/ , където съм по-често на линия и на разположение за запитвания.

Ако желаете да разгледате и други фотосесии, заснети в моето студио, можете да го направите в Галерии>>Новородени или чрез този линк: http://olga.tasheva.com/category/новородени-раздели

фотосесия на новородено теодора 1
фотосесия на новородено теодора 2
фотосесия на новородено теодора 3
фотосесия на новородено теодора 4
фотосесия на новородено теодора 5
фотосесия на новородено теодора 6
фотосесия на новородено теодора 7
фотосесия на новородено теодора 8
фотосесия на новородено теодора 9
фотосесия на новородено теодора 10
фотосесия на новородено теодора 11
фотосесия на новородено теодора колаж 1
На горната снимка е Никол преди 3 години, а на долната е сестричката и Теодора, която се появи на бял свят миналия месец  🙂
Back to top
F A C E B O O K
З А П И Ш И   Ч А С