КОЛЕДНИ ФОТОСЕСИИ 2018

Неозаглавен дизайн

Декор 1

коледна сесия варна

Декор 2

коледни снимки

Декор 3

Всички обичаме приказките! Те ни пренасят в детството, изведнъж вълшебствата оживяват и се случват всякакви необикновени, магически и фантастични неща! А какво е Коледа, ако не вълшебство? Тя е наш любим празник, защото ни докосва до тези приказни мигове, в които прекарваме своето най-хубаво време от годината – това с нашето семейство и близки. Чаша топъл чай, горещ шоколад, миризмата на ябълки и канела, блещукащите светлинки и аромата на елхови клонки, нетърпението да отворим подаръците … Ох, как ни се иска да е Коледа!!! Ами защо да не си я направим!?

Коледна фотосесия! Създайте си празник и прекарайте със семейството си вълшебни мигове, които ще запечатаме за Вас в снимки! Споделете ги с приятели и близки!

Тази година Ви готвим изненада и нямаме търпение да Ви разкажем за нея! Това е новият ни проект „Моята Коледно-Новогодишна приказка“. Ще разкажем в снимки за Вашето Коледно утро прекарано с любимите Ви същества, сгушени в меките завивки, а после ще Ви пренесем до камината, а под елхата ще ви чакат Вашите Коледни подаръци. А защо да не посрещнем в снимки и новата година заедно? Ще отброим последните минути на 2018, ще палим бенгалски огън и ще хвърляме конфети!

Нашите Коледни сесии се провеждат от 15.10.2018 до 15.12.2018г. в топлото ни и уютно студио в кв. „Възраждане“. А ето какво сме Ви подготвили:

Пакет „Мини“ – фотосесия подходяща за едно дете с продължителност до 30 мин. Включва снимки на 2 Коледни декора. Получавате 10 дигитални файла. Пакетът не включва семейни снимки, но по желание те могат да бъдат направени допълнително.

Проект „Моята Коледно-Новогодишна приказка“ – семейна фотосесия, която включва снимки на всички членове от едно семейство (мама, татко и деца) на 3 Коледни декора, разказващи история. Фотосесията е с продължителност до 50 мин. Получавате 20 дигитални файла.

Винаги имайте предвид, че срокът за обработка на Вашите снимки е 3 седмици. Ето защо колкото по-рано се състои Вашата фотосесия, толкова по-рано ще получите и Вашите снимки на време за Коледните празници.

В тази връзка цените на пакетите през различните месеци ще бъдат различни.

ЦЕНИ ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2018:

· Пакет „Мини“70 лв. Цена за всеки допълнителен кадър – 5 лв.

· Проект „Моята Коледна-Новогодишна приказка“ 120 лв. Цена за всеки допълнителен кадър – 5 лв.
ПОСЛЕДНИ СВОБОДНИ ЧАСОВЕ ЗА ГОДИНАТА ПРЕЗ МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ:
Свободни часове при Олга Ташева няма! Подледни часове при Христо Ташев – тел. 0885109010

При предплащане на избраната от Вас фотосесия за месец Декември, в срок до 3 дни след записване на часа – Вие ще получите -10% отстъпка от редовната цена. Заплащането на сумата се осъществява по банков път.

Пакетите включват снимки само в дигитален формат. Пакетите не включват необработени и сурови файлове. Цената на всяка снимка извън пакета се доплаща по 5 лв. на брой.

При поръчка на експресна обработка на Вашата фотосесия в срок до 3 дни, цената на кадър се увеличава с 2 лв./бр.
Фотосесията може да бъде подарена под формата на оригинален подаръчен ваучер, с красива дизайнерска опаковка, с който да изненадате Вашите любими хора или приятели.
В студиото ще можете да поръчате и стенни календари със снимка от фотосесията като тяхната цена е 7 лв./бр.

За успешното протичане на Вашата фотосесия е важно:

– Да бъдете точни за Вашия час! Ако закъснеете за Вашата фотосесия, това ще ощети Вашето време за снимки.

– Не идвайте с излишни придружители в студиото, ако те няма да участват във фотосесията.
– Ако желаете да си направите общи снимки с Ваши приятели или братовчеди, то трябва да запазите 2 фотосесии в 2 последователни часа и при засичането на двата часа ще направим общите снимки.
– Носете си чисти обувки за снимките, на които ще участвате Вие и Вашето дете. За да пазим декорите чисти, при влизане в студиото ще получите калцуни.
– Облечете детето си с тоалета, с който ще започнем снимки в студиото още у дома.
– В студиото са налични някои коледни комплектчета за бебета и различни туту полички за по-големите момичета. Разполагаме и с разнообразни аксесоари за коса.
– Водете детето си на фотосесия здраво! В студиото работим с бебета и деца целодневно и държим всички да останат здрави! Ако детето Ви е болно, молим Ви да ни уведомите своевременно, за да отменим часа.
– Изборът на снимки се извършва на спокойствие у дома. В срок до 3 дни след фотосесията ще получите линк за достъп до онлайн галерия за разглеждане на снимките от фотосесията. Те са с резолюция 800х600px и защитени с воден знак PREVIEW. Галерията е създадена само с цел избор на снимки и не може да бъде споделяна с трети лица. Снимките са защитени с авторско право и копирането и разпространението им е напълно забранено.
– При обработката на кадрите не се правят драстични промени. Тя включва: конвертиране на формата, подобряване на цветовете, контраст, острота, почистване на дребни дефекти, ротиране и изрязване на изображението.
– В студиото е напълно забранено снимането с телефон, фотоапарат и всякакъв друг вид техника! В случай на нарушение си запазваме правото да прекратим фотосесията и да не предадем готовия материал.

Как да запишете час за Вашата Коледна приказка?

-на телефон 0897 410 880 – Олга Ташева

                         0885 10 90 10 – Христо Ташев
-чрез съобщение на Фейсбук страницата
-лично в студиото, което е с адрес: ул. „Юрдан Тодоров“ 5 (студиото работи само с уговорка и не винаги има човек на разположение)

В студиото работим двама фотографи по график, както следва:Untitled 1

Back to top
F A C E B O O K
З А П И Ш И   Ч А С