ЦЕНИ И ВИДОВЕ ФОТОСЕСИИ

СТУДИЙНИ ФОТОСЕСИИ 

.: Мини фотосесия :.

50 лв. за 10 обработени снимки 

Фотосесията  е с продължителност около 30-40 мин.  В рамките на фотосесията се сменят различни декори и аксесоари. Получавате 10 подбрани от вас кадъра в дигитален формат (по e-mail, skype и т.н.). Снимките са в обработен вид.

.: Стандартна фотосесия :.

90 лв. за 20 обработени снимки

Фотосесията е с продължителност около 30-40 мин.  В рамките на фотосесията се сменят различни декори и аксесоари. Получавате 20 подбрани и обработени снимки в дигитален формат  на DVD носител с индивидуална обложка, както и фото албум с обработените снимки на хартиен носител формат 10х15.

.: Голяма фотосесия :.

120 лв. за 30 обработени снимки

Фотосесията е с продължителност около 50-60 мин.  В рамките на фотосесията се сменят различни декори и аксесоари. Получавате 30 подбрани и обработени снимки в дигитален формат  на DVD носител с индивидуална обложка, както и фото албум с обработените снимки на хартиен носител  формат 10х15.

 

Цените са за фотосесия на едно дете. При заснемане на братя и сестри, за всяко следващо дете се доплаща по 15 лв. и броят на обработените кадри, които ще получите се увеличава с 5 бр. Децата се снимат заедно.
Вие сами  избирате снимките, които да бъдат обработени. Това става непосредствено след края на фотосесията. Ако си изберете повече снимки за обработка, освен включената в цената бройка обработени кадри, можете да ги получите срещу доплащане  на бройка обработен кадър.  Съответно цената на кадър от 10-20 снимки е 4 лв./бр., за 20+  е 3 лв./бр.  
Закупувайки определено количество снимки, вие получавате само и точно тази бройка кадри в обработен вид. Цената за редовните пакети не включва необработени кадри. Цялата фотосесия, включително и необработените кадри можете да закупите на цена от 200 лв. като 30 подбрани от вас снимки ще бъдат подложени на компютърна обработка. 
Избраните от вас снимки получавате в обработен вид до 3 седмици след фотосесията.
При желание за експресна обработка на снимките ви, това може да се осъществи срещу доплащане от 1 лв./на бр. кадър.

 

.: Фотосесия „Бременна” :.

100 лв. за 20 обработени снимки 

Фотосесията е с продължителност около 60-90 мин.  Получавате 20 обработени снимки (вкл. ретуш) на DVD с индивидуален дизайн на обложката, както и фото албум със снимките на хартиен носител (формат 10х15). 

 

 .: Фотосесия „Новородено” :.

100 лв. за 20 обработени снимки 

Най-хубавите снимки на Вашето новородено мъниче могат да бъдат заснети до 20-я ден от неговото раждане, когато по-голямата част от деня то прекарва в сладък сън:)Продължителността на фотосесията при новородени е много относително понятие, тъй като всичко зависи от настроението на Вашето мъниче. Затова имайте готовност да отделите повече време за фотосесията, заредете се с нужното количество памперси и храна за вашето бебче. 

Получавате 20 подбрани и обработени снимки (вкл. ретуш) на DVD с индивидуален дизайн на обложката, както и фото албум със снимките на хартиен носител (формат 10х15).

.: Семейна фотосесия :.

180 лв. за 30 обработени снимки

Фотосесията е с продължителност около 40-60 мин.  Подходяща е за общи снимки на цялото семейство (до 5 участника), а защо не и на домашният ви любимец?! Получавате 30 подбрани и обработени снимки на DVD носител с индивидуален дизайн на обложката. Допълнително получавате  и фото албум с обработените снимки на хартиен носител (формат 10х15).

 

 .:Детски рожден ден:.

50 лв. на  1 час. 

(Цената и условията важат и за заснемане на изписване от родилното отделение, Чиста молитва в църквата и др.)

Включва заснемане на самото събитие  на локация по Ваше желание (детски кът/заведение).   Вие получавате всички снимки (неограничено количество) в обработен вид на DVD диск , който е с индивидуален дизайн на обложката. Допълнително: 10 подбрани от мен кадъра, разпечатани на хартиен носител формат 10 х 15.  

Натиснете линка, за да разгледате онлайн галерия със снимки от събития, заснети от мен.

 

.:Кръщене:.

70 лв. за цялото събитие в църквата

 Включва заснемане на самият ритуал в църквата (около 30 мин.), както и кратка фотосесия  на детето и гостите преди/след  кръщенето. Вие получавате всички снимки (неограничено количество) в обработен вид на DVD диск , който е с индивидуален дизайн на обложката. Допълнително: 10 подбрани от мен кадъра, разпечатани на хартиен носител формат 10 х 15. 

При желание за заснемане на празненството след кръщенето в ресторанта,  се заплащат  50 лв. за астрономически час.

Натиснете линка, за да разгледате онлайн галерия със снимки от кръщенета, заснети от мен.

 

.:Кръщене – пакет с втори фотограф:.

100 лв. за цялото събитие в църквата

 Заснемането на събитието от двама фотографи ви дава възможността да бъде заснет всеки мъничък детайл и да не убягне нито един миг. Включва заснемане на самият ритуал в църквата (около 30 мин.), както и кратка фотосесия  на детето и гостите преди/след  кръщенето. Вие получавате всички снимки (неограничено количество) в обработен вид на DVD диск , който е с индивидуален дизайн на обложката. Допълнително: 10 подбрани от мен кадъра, разпечатани на хартиен носител формат 10 х 15. 

При желание за заснемане на празненството след кръщенето в ресторанта,  се заплащат  50 лв. за астрономически час.

Цените за различните видове фотографски услуги са за заснемане в рамките на град Варна. При заснемане на събития извън града, цената калкулира и транспортните разходи +50% надценка върху цената на услуга.

 Съгласно Закона за авторското право, авторските права върху снимките, заснети от фотографите принадлежат на тях. В тази връзка снимките заснети от мен са предназначени за лично ползване и цел и можете да ги публикувате в свои лични галерии. Те не могат да бъдат използвани с рекламна цел. Ако желаете да използвате снимките си за реклама това може да се осъществи срещу договаряне на съответните условия и цени с мен. Ако желаете да участвате с тях в конкурси, можете да го направите като напишете кой е автора или да използвате снимки с мое лого на тях (които получавате след фотосесиите).

Снимките заснети от мен в студиото, както и тези от събития като тържества и кръщенета са част от моето творчество и биват публикувани на уеб сайта ми, както и в албумите на Фейсбук страницата ми с цел попълване на моето професионално портфолио и достигане до широката публика.

В случай, че не желаете снимки от Вашата фотосесия да бъдат публикувани, можете да заявите това Ваше желание непосредствено преди самата фотосесия!


Илияна - 24.07.2013 - 10:54

здр, интересува ме цената на заснемане на сватба извън варна/35 км

olelia - 24.07.2013 - 10:58

Здравейте, Илияна!
За съжаление, за сега не снимам сватби.
Благодаря ви за проявения интерес!

Jasmina - 24.07.2013 - 17:49

Здравейте,момиче на 16 години съм бих искала да си направя при Вас професионални снимки.Ако е възможно ще съм благодарна ако ми пишете на емайла .

Невин - 31.07.2013 - 23:33

Здравейте! Обожавам професионалните снимки,толкова красота чар и излъчване има в тях.Винаги съм си мечтала да имам такива снимки.Бих искала да си направя при Вас.Ще се радвам да ми отговорите.Аз съм на 40г.от гр.Варна Благодаря Ви!

Вашият email адрес няма да бъде публикуван или споделян. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Грешка при публикуване на коментара. Опитай пак.

F A C E B O O K
З а п и ш и   ч а с