ФОТОСЕСИЯ „IN THE BOX“ – ФИЛИПА

Фотосесия IN THE BOX – фотосесия в кутия

Фотосесия IN THE BOX

Тази година нашето студио успя да осъществи своя дълго планирана мечта – фотосесия IN THE BOX! Близо 2 години не успявахме да осъществим този план с фотосесия в кутията, която стана хит в цял свят.

  • Тя е оригинална, различна, закачлива и много, много се харесва от децата!
  • Фотосесията е кратка, което я прави идеална за по-мъничките деца, които нямат много търпение да седят на едно място за дълго.
  • Тя не включва преобличане на детето, което обикновено допълнително го изнервя.
  • Девет от най-сполучливите кадри във фотосесията биват подредени закачливо в колаж със заигравка.

И така, сглобихме кутията! Една от първите ни клиентки беше Филипа, с която съвсем неотдавна се бяхме срещали за коледна фотосесия. Нооо, този път тя вече беше ходещо човече и беше почти неуловима! Въпреки всичко снимките ни се получиха успешно, макар и с един малко по-сериозен модел 🙂

Ако имате въпроси към мен или желаете да уговорим фотосесия IN THE BOX и да обсъдим подробностите около нея, можете да се свържете с мен тук, на имейл olga@tasheva.com или чрез Фейсбук страницата ми https://www.facebook.com/OlgaTasheva.Photography/ , където съм по-често на линия и на разположение за запитвания.

Ако желаете да разгледате и други фотосесии, заснети в моето студио, можете да го направите в Галерии>>IN THE BOX или чрез този линк: http://olga.tasheva.com/category/новородени-раздели

фотосесия in the box филипа 1
Фотосесия IN THE BOX на Филипа
Back to top
F A C E B O O K
З А П И Ш И   Ч А С