ЦЕНИ И ВИДОВЕ ФОТОСЕСИИ

СТУДИЙНИ ФОТОСЕСИИ 

.: Мини фотосесия :.

50 лв. за 10 обработени снимки 

Фотосесията  е с продължителност около 30-40 мин.  В рамките на фотосесията се сменят различни декори и аксесоари. Получавате 10 подбрани от вас кадъра в дигитален формат (по e-mail, skype и т.н.). Снимките са в обработен вид.

.: Стандартна фотосесия :.

90 лв. за 20 обработени снимки

Фотосесията е с продължителност около 30-40 мин.  В рамките на фотосесията се сменят различни декори и аксесоари. Получавате 20 подбрани и обработени снимки в дигитален формат  (по e-mail, skype и т.н.).

.: Голяма фотосесия :.

130 лв. за 30 обработени снимки

Фотосесията е с продължителност около 50-60 мин.  В рамките на фотосесията се сменят различни декори и аксесоари. Получавате 30 подбрани и обработени снимки в дигитален формат  на DVD носител с индивидуална обложка + подарък албум за снимки с хартиено фотокопие  формат 10 х 15 на всички обработени снимки от фотосесията .

 

.: Луксозна фотосесия :.

200 лв. за 50 обработени снимки

Фотосесията е с продължителност около 60 мин.  В рамките на фотосесията се сменят различни декори и аксесоари. Получавате 50 подбрани и обработени снимки в дигитален формат  на DVD носител с индивидуална обложка + подарък албум за снимки с хартиено фотокопие  формат 10 х 15 на всички обработени снимки от фотосесията + подарък избрана от вас снимка, разпечатана на висококачествена канава формат 30 х 40.

Цените са за фотосесия на едно дете. При заснемане на братя и сестри, за всяко следващо дете се доплаща по 25 лв. и броят на обработените кадри, които ще получите се увеличава с 5 бр. Децата се снимат заедно.
Вие сами  избирате снимките, които да бъдат обработени. Това става непосредствено след края на фотосесията. Ако си изберете повече снимки за обработка, освен включеното в цената количество кадри, можете да ги получите срещу доплащане на бройка обработен кадър. Цената за всяка допълнителна бройка е 4 лв./бр.
Закупувайки определено количество снимки, вие получавате само и точно тази бройка кадри в обработен вид. Цената за редовните пакети не включва необработени кадри.
Ако желаете да получите снимките си на диск, а пакетът ви не го включва, можете да го заявите срещу доплащане от 5 лв./бр.
Избраните от вас снимки получавате в обработен вид 3 седмици след фотосесията.
При желание за експресна обработка на снимките ви, това може да се осъществи срещу доплащане от 1 лв./на бр. кадър (за събития и кръщенета +50% надценка от цената на пакета).

 

.: Фотосесия „Бременна” :.

100 лв. за 10 обработени снимки 

Фотосесията е с художествен привкус и цели да покаже красотата на бременното женско тяло. Всичко, което е необходимо да си носите е доброто настроение:)Останалото е от мен! Продължителността е около 60-90 мин.  Получавате 10 обработени снимки (вкл. и нежен ретуш на кожата) в дигитален формат  (по e-mail, skype и т.н.) Всеки допълнителен кадър е на цена 5лв.

 .: Фотосесия „Новородено” :.

100 лв. за 10 обработени снимки 

Най-хубавите снимки на Вашето новородено мъниче могат да бъдат заснети до 20-я ден от неговото раждане, когато по-голямата част от деня то прекарва в сладък сън:)Продължителността на фотосесията при новородени е много относително понятие, тъй като всичко зависи от настроението на Вашето мъниче. Затова имайте готовност да отделите повече време за фотосесията (до 2-3 часа), заредете се с нужното количество памперси и храна за вашето бебче.  Всяка новородена фотосесия е индивидуална, декорите са уникални, специално изработени и подбрани за фотосесията от мен.

Получавате 10 обработени снимки (вкл. и нежен ретуш на кожата) в дигитален формат  (по e-mail, skype и т.н.) Всеки допълнителен кадър е на цена 5лв.

 

.: Проект „9 месеца“ :.

100 лв. за 9 обработени снимки + колаж 

/закупува се под формата на ваучер/

Всяка бременна мама може да се възползва от проект „9 месеца“!  С тази фотосесия ще проследим заедно бременността в снимки. Пакетът включва 9 обработени снимки (по една от всеки месец на бременността), а на финал  и колаж с всичките 9 снимки и растящото на тях коремче:) 

.: Проект „12 месеца“ :.

100 лв. за 12 обработени снимки  + колаж с всички месеци

/закупува се под формата на ваучер/

Този проект обхваща месеците от 1 до 12 или моментът от раждането на вашето мъниче, до неговата първа годинка! Снимките могат да бъдат всеки месец с различни декори или пък в една и съща обстановка, която да подчертае още повече промяната в малкото човече! Стойността на пакета е 100 лв. и включва 12 снимки (по една от всеки месец) + колаж на първите 12 месеца от живота на вашето детенце!

 .:Детски рожден ден:.

70 лв. на час. 

(Цената и условията важат и за заснемане на изписване от родилното отделение, Чиста молитва в църквата и др.)

Включва заснемане на самото събитие  на локация по Ваше желание (детски кът/заведение). Вие получавате всички сполучливи снимки (неограничено количество) в обработен вид на DVD диск , който е с индивидуален дизайн на обложката. 

Натиснете линка, за да разгледате онлайн галерия със снимки от събития, заснети от мен.

 

.:Кръщене:.

100 лв. за 1 час

 Включва заснемане на самият ритуал в църквата (около 30 мин.), както и кратка фотосесия  на детето и гостите преди/след  кръщенето. Вие получавате всички сполучливи снимки  в обработен вид на DVD диск , който е с индивидуален дизайн на обложката. 

При желание за заснемане на празненството след кръщенето в ресторанта,  се заплащат  70 лв. за астрономически час.

Натиснете линка, за да разгледате онлайн галерия със снимки от кръщенета, заснети от мен.

 

.:Кръщене – пакет с втори фотограф:.

150 лв. за цялото събитие в църквата

 Заснемането на събитието от двама фотографи ви дава възможността да бъде заснет всеки мъничък детайл и да не убегне нито един миг. Включва заснемане на самият ритуал в църквата (около 30 мин.), както и кратка фотосесия  на детето и гостите преди/след  кръщенето. Вие получавате всички снимки (неограничено количество) в обработен вид на DVD диск , който е с индивидуален дизайн на обложката. 

При желание за заснемане на празненството след кръщенето в ресторанта,  се заплащат  70 лв. за астрономически час.

Цените за различните видове фотографски услуги са за заснемане в рамките на град Варна. При заснемане на събития извън града, цената калкулира и транспортните разходи +50% надценка върху цената на услуга.

 Съгласно Закона за авторското право, авторските права върху снимките, заснети от фотографите принадлежат на тях. В тази връзка снимките заснети от мен са предназначени за лично ползване и цел и можете да ги публикувате в свои лични галерии. Те не могат да бъдат използвани с рекламна цел. Ако желаете да използвате снимките си за реклама това може да се осъществи срещу договаряне на съответните условия и цени с мен. Ако желаете да участвате с тях в конкурси, можете да го направите като напишете кой е автора или да използвате снимки с мое лого на тях (които получавате след фотосесиите).

Снимките заснети от мен в студиото, както и тези от събития като тържества и кръщенета са част от моето творчество и биват публикувани на уеб сайта ми, както и в албумите на Фейсбук страницата ми с цел попълване на моето професионално портфолио и достигане до широката публика.

В случай, че не желаете снимки от Вашата фотосесия да бъдат публикувани, можете да заявите това Ваше желание непосредствено преди самата фотосесия!

 ***
Този сайт е собственост на Олга Ташева Фотография. Запазвам правото да въвеждам всякакви 
промени в данните и условията без предварително уведомление.
Цялото съдържание на този сайт е предмет на авторското право на Олга Ташева Фотография с 
всички запазени права и законни последици. Вие не можете да възпроизвеждате (цялостно или на части), 
да предавате (по електронен или друг начин), да модифицирате, да свързвате или 
използвате за каквато и да е публична или търговска цел 
този сайт и неговото съдържание без 
предварително изрично писмено разрешение на Олга Ташева Фотография.
С достъпа си до този сайт и информацията в него Вие приемате, че сте се запознали и приели 
условията на сайта.
 © 2016


F A C E B O O K
З А П И Ш И   Ч А С