ЦЕНИ И ВИДОВЕ ФОТОСЕСИИ

СТУДИЙНИ ФОТОСЕСИИ 

.: Фотосесия „Новородено” :.

120 лв. за 10  снимки 

Най-хубавите снимки на Вашето новородено мъниче могат да бъдат заснети до 20-я ден от неговото раждане (най-удачно от 3 до 13 дни), когато по-голямата част от деня то прекарва в сладък сън 🙂 Продължителността на фотосесията при новородени е много относително понятие, тъй като всичко зависи от настроението на Вашето мъниче. Затова имайте готовност да отделите повече време за фотосесията (до 2-3 часа), заредете се с нужното количество памперси и храна за вашето бебче.  Всяка новородена фотосесия е индивидуална, декорите са уникални, специално изработени и подбрани за фотосесията от мен. Бебенцата се снимат основно спящи, в пози, които максимално напомнят позициите им в коремчето на мама.

Получавате 10 снимки (вкл. и нежен ретуш на кожата) в дигитален формат  (по e-mail, skype и т.н.) Всеки допълнителен кадър е на цена 10лв.

Branch-and-heart-divider-small

.: Фотосесия „Baby boutique” :.

100 лв. за 10  снимки 

Фотосесията е подходяща за бебета от 1 до 12 месечна възраст. Провежда се в студио, времетраенето на фотосесията е средно около 1 час. Бебенцата се снимат будни, голички или облечени с тоалети и аксесоари (шапки, папионки, шалчета и т.н.), изработени специално от нас за този тип фотосесии. Декорите са различни и разнообразни като аксесоарите се аранжират индивидуално за всяка фотосесия, средно количество 3-4 различни визии. Използват се изключително нежни и меки материи, естествени кожи и т.н., които да осигурят максимален комфорт на бебето. Наша запазена марка са снимките в кошници с цветя, люлки и др.

Получавате 10 снимки (вкл. и нежен ретуш на кожата) в дигитален формат  (по e-mail). Всеки допълнителен кадър е на цена 10лв.

Branch-and-heart-divider-small

.: Фотосесия „Бременна” :.

150 лв. за 10  снимки 

Фотосесията е с художествен привкус и цели да покаже красотата на бременното женско тяло. Всичко, което е необходимо да си носите е доброто настроение 🙂 Останалото е от мен! Продължителността е около 60-90 мин.  Получавате 10 снимки (вкл. и нежен ретуш на кожата) в дигитален формат  (по e-mail, skype и т.н.) Всеки допълнителен кадър е на цена 10лв. Бонус: -10% отстъпка от цената на фотосесията на новороденото Ви бебче!

Branch-and-heart-divider-small

 .:ПАКЕТ МОЯТА ПЪРВА ГОДИНКА:.

Този пакет включва трите най-важни и най-популярни фотосесии в рамките на 1та годинка на вашето бебе! Той включва:
✶ Фотосесия „Бременна“ – 10 снимки (редовна цена 150лв.)
✶ Фотосесия „Новородено“ – 10 снимки (редовна цена 120 лв.)
✶ Фотосесия „Cake smash“ – 10 снимки (редовна цена 100 лв.)

Само сега, цената при закупуване и предплащане на този пакет, включващ и трите фотосесии е 300 лв., вместо ̶370̶ !!!
Промоцията е с ограничена валидност и ще важи само при закупуване на пакета до края на месец Февруари 2020г.!

Branch-and-heart-divider-small

ДЕТСКИ ФОТОСЕСИИ  (1 – 10г.)

!!!НОВО!!!НОВО!!!НОВО!!!

ФОТОСЕСИЯ „IN THE BOX“

искате ли една щура, забавна и много симпатична фотосесия – фотосесията, която стана хит в цял свят, а вече и в нашето фотостудио! „IN THE BOX“ или „Фотосесия в кутията“ предлага 9 игриви кадъра, обединени в общ колаж и закачливо свързани помежду си.

Цена на пакета: 50 лв.
Брой кадри в пакета: 9 броя + общ колаж с избраните 9 снимки, сортирани и подредени закачливо
Подарък: разпечатка на колажа на хартиен носител (моля, заявете талонче)

Без ограничение в броя на участниците! Могат да се включат различни членове от семейството в рамките на пакета. Фотосесията е подходяща за деца на възраст 6+ мес. (седящи) – до 99г. 🙂
За лек акцент към снимките може да се добавят аксесоари на различна тематика. В нашата илюстрация сме загатнали наближаващия празник Свети Валентин, но аксесоарите може да бъдат и други, ако предварително обсъдим вариантите. NB: не повече от 1-2 аксесоара, тъй като акцентът при тази фотосесия е върху децата.

.: Мини фотосесия :.

60 лв. за 10 снимки 

Фотосесията  е с продължителност около 30-40 мин. и важи за едно дете като не включва семейни снимки. Подходяща е за всички възрасти като най-удачна е за деца над 1 год. Провежда се в студио и се използва студийно импулсно  осветление (светкавици).  Бебето/детето се снима с 2 различни собствени тоалета и се сменят до 2 студийни фона с аксесоари. Получавате 10 подбрани от вас кадъра в дигитален формат (по e-mail). Всеки допълнителен кадър е на цена 5лв. Снимките са в обработен вид като обработката включва корекция на цветната температура, изостряне на изображението, подобряване на контраста и засилване на цветовете на изображението и не включва ретуш на кожата. 

.: Стандартна фотосесия :.

100 лв. за 20 снимки 

Фотосесията  е с продължителност около 40-50 мин и е подходяща за едно или повече деца от едно семейство, както и за общи семейни снимки.  Провежда се в студио и се използва студийно импулсно  осветление (светкавици).  Детето/децата се снимат с 3 различни собствени тоалета и се сменят до 3 студийни фона с аксесоари. Получавате 20 подбрани от вас кадъра в дигитален формат (по e-mail). Всеки допълнителен кадър е на цена 5лв. Снимките са в обработен вид като обработката включва корекция на цветната температура, изостряне на изображението, подобряване на контраста и засилване на цветовете на изображението и не включва ретуш на кожата.

.: Луксозна фотосесия :.

300 лв. за 50 снимки 

Фотосесията  е с продължителност до 50 мин. и е подходяща за едно или повече деца от едно семейство, както и за общи семейни снимки.  Провежда се в студио и се използва студийно импулсно  осветление (светкавици).  Детето/децата се снимат с 3 различни собствени тоалета и се сменят до 3 студийни фона с аксесоари. Получавате 50 подбрани от вас кадъра в дигитален формат (по e-mail), фотоалбум с копия на хартия 10х15, снимка отпечатана и рамкирана на най-висококачествена канаваца с размер 20х30. Снимките са в обработен вид като обработката включва корекция на цветната температура, изостряне на изображението, подобряване на контраста и засилване на цветовете на изображението и не включва ретуш на кожата.

Branch-and-heart-divider-small

Общи условия: 
Изборът на снимките правите у дома чрез онлайн галерия. В срок до 3 дни ще получите линк (интернет връзка) към персонална галерия със снимките от фотосесията в умален вид (800px) и защитени с воден знак PREVIEW. От галерията ще имате възможност да изберете снимките, които да закупите.  До 3 седмици след като изпратите опис с избраните от Вас снимки, ще получите снимките в електронен формат. Ако си изберете повече снимки, освен включеното в цената количество кадри, можете да ги получите срещу доплащане.
Пакетите включват снимки само в електронен формат. Ако желаете да получите снимките си на диск, можете да го заявите срещу доплащане от 10 лв./бр.
Закупувайки определено количество снимки, вие получавате само и точно тази бройка кадри в обработен вид. Цената не включва необработени или сурови (raw) кадри. 
Избраните от вас снимки получавате в обработен вид най-рано 3 седмици след фотосесията. Когато вашите снимки бъдат готови, АЗ лично ще се свържа с вас (по телефон, мейл и т.н.).
При желание за експресна обработка на снимките ви, това може да се осъществи срещу доплащане от 2 лв./на бр. кадър (за събития и кръщенета +50% надценка от цената на пакета). Срокът за експресна обработка е от 3 до 7 дни.

 И не забравяйте, че фотографът също е човек, в живота на който могат да се случват извънредни събития и да повлияят на условията му на работа. Затова ви моля да се отнасяте с разбиране и търпение към очакването на вашите готови снимки! 

Branch-and-heart-divider-small

СЪБИТИЯ

.:Изписване на бебе:.

50 лв. до час. 

Включва заснемане на изписването на бебчето от родилното отделение и снимки с родителите и близките роднини и приятели на семейството. Вие получавате всички сполучливи снимки  в дигитален вид с линк за изтегляне в пълна резолюция качени на облак.

Branch-and-heart-divider-small

 .:Детски рожден ден:.

100 лв. на час. 

Включва заснемане на самото събитие  на локация по Ваше желание (детски кът/заведение). Вие получавате всички сполучливи снимки  в дигитален вид с линк за изтегляне в пълна резолюция качени на облак.

Натиснете линка, за да разгледате онлайн галерия със снимки от събития, заснети от мен.

Branch-and-heart-divider-small

.:Кръщене:.

120 лв. за един час. 

 Включва заснемане на самият ритуал в църквата (около 30 мин.), както и кратка фотосесия  на детето и гостите преди/след  кръщенето. Вие получавате всички сполучливи снимки  в дигитален вид с линк за изтегляне в пълна резолюция качени на облак.

При желание за заснемане на празненството след кръщенето в ресторанта,  се заплащат  80 лв. за астрономически час.

Натиснете линка, за да разгледате онлайн галерия със снимки от кръщенета, заснети от мен.

Branch-and-heart-divider-small

 

Цените за различните видове фотографски услуги са за заснемане в рамките на град Варна. При заснемане на събития извън града, цената калкулира и транспортните разходи +50% надценка върху цената на услуга.

Branch-and-heart-divider-small

 Съгласно Закона за авторското право, авторските права върху снимките, заснети от фотографите принадлежат на тях. В тази връзка снимките заснети от мен са предназначени за лично ползване и цел и можете да ги публикувате в свои лични галерии като използвате тези с моето лого върху тях. Снимките, заснети от мен, не могат да бъдат използвани с рекламна цел. Ако желаете да използвате снимките си за реклама това може да се осъществи срещу договаряне на съответните условия и цени с мен. Ако желаете да участвате с тях в конкурси, можете да го направите като напишете кой е автора или да използвате снимки с мое лого на тях (които получавате след фотосесиите).

Снимките заснети от мен в студиото, както и тези от събития като тържества и кръщенета са част от моето творчество и биват публикувани на уеб сайта ми, както и в албумите на Фейсбук страницата ми с цел попълване на моето професионално портфолио и достигане до широката публика.  Чрез записване на час за фотосесия Вие давате изричното си съгласие да бъдете фотографирани, снимките да бъдат обработени и използвани с цел популяризация на работата ми, чрез публикуването на снимките в професионалния ми сайт. Моля, ако не желаете да ги публикувам, да ме уведомявате за това предварително!

 ***
Този сайт е собственост на Олга Ташева Фотография ООД. Запазвам правото да въвеждам всякакви промени в данните
 и условията без предварително уведомление.
Цялото съдържание на този сайт е предмет на авторското право на Олга Ташева Фотография с всички запазени 
права и законни последици. Вие не можете да възпроизвеждате (цялостно или на части), да предавате 
(по електронен или друг начин), да модифицирате, да свързвате или използвате за каквато и да е публична 
или търговска цел този сайт и неговото съдържание без предварително изрично писмено разрешение на Олга 
Ташева Фотография ООД.
С достъпа си до този сайт и информацията в него Вие приемате, че сте се запознали и приели условията на сайта.
 © 2020

 

Back to top
F A C E B O O K
З А П И Ш И   Ч А С