ЗА МЕН

детски фотограф варна олга ташева

Здравейте! Сигурно се питате кой ли стои зад обектива и прави всички тези снимки на мънички бебчета? Аз съм Олга Ташева – приятно ми е да се запознаем! Майка на две момченца и съпруга на фотограф.
Любовта ми към фотографията започна през далечната 2005 година. Тя запълваше свободното ми време и желанието да се уча и усъвършенствам не ми даваше мира. В стремежа си да попия нови умения и знания снимах всичко непрекъснато. Участвах във фотоизложби и конкурси в различни от детската фотография направления и се влюбвах във фотографията все повече.
След раждането на първия ми син преоткрих чара на детската фотография. Реших, че искам да и се отдам напълно и да запечатвам всички най-съкровени моменти в живота на едно семейство – бременното коремче, първата глътка въздух, мъничките краченца на новородените бебчета, първите им крачки, първият рожден ден….

Студиото ми расте и се развива заедно с мен. То се простира на площ от 100 кв.м. в удобен за паркиране квартал. За мен е важно и съм заложила на уюта, удобството, топлината и комфорта за вас и вашите бебчета. Затова осигурявам всичко необходимо за вашата фотосесия. А от вас очаквам да ми се доверите за първите снимки на вашето бебе

Очаквам ви! И нямам търпение да се запознаем!
Ваша, О.
Back to top
F A C E B O O K
З А П И Ш И   Ч А С